Къртачни услуги

Кърти Чисти Извозва в София и област

Във всеки един дом рано или късно предстои ремонт. Никой обаче не иска да си цапа ръцете, особено когато става въпрос за кърти чисти извозва. Ето защо сме щастливи да предоставим широк спектър услуги в сферата на ремонтните дейности, като освен с извозване и почистване на отпадъци, ще помогнем с къртене на територията на град София и област. Цените са съобразени според обема и сложността на извършените къртачни услуги. Нашите машини, които използваме са висококачествени и професионални, за да може всяка задача да бъде изпълнена за кратко време и в срок. Екипът ни е с дълъг стаж в областта на кърти чисти извозва, работим внимателно и прецизно. Няма трудни и неосъществими задачи за нас, благодарение на дългогодишната практика, опита и знанията ни. Работим с желание и всеки един детайл се изпипва майсторски. За да се запознаете с нашите цени и получите конкретна оферта за вашият ремонт, екипът ни извършва безплатни огледи в удобно за вас време. Това ще ви даде сигурност и надеждност в избора на фирма за къртене и цена на услугата.

Къртачи с дългогодишна практика и опит

През последните години изградихме солидно доверие сред клиентите, базирано върху осигуряване на висококачествени услуги на конкурентни цени. Ние не само сме едни от най-старите и опитни в сферата на кърти чисти извозва в София, но с висококвалифицирания ни екип предоставяме на нашите клиенти изключителни услуги на високо ниво. Всеки клиент, който се нуждае от строително ремонтни услуги в сферата на кърти чисти извозва, ще получи индивидуална оферта от нас, съобразена с неговите нужди и изисквания. За всеки един конкретен обект даваме най-добрите резултати и извличаме всичко от себе си, за да бъде предоставен така, както го е пожелал клиента. Така, че винаги когато имате нужда от нас, ще знаете, че насреща имате опитен екип за вашият ремонт. Ние се грижим за безопасността и гарантираме, че както нашият персонал, така и вашият имот са добре защитени по-всяко време. Нито една задача не е трудно осъществима за нашите изпълнители и гарантираме, че всичко ще бъде свършено бързо и ефективно.

Защо да изберете услугата кърти чисти извозва при нас?

Повече от 21 години опит в сферата на кърти чисти извозва. Широк спектър къртачни услуги – демонтаж, къртене, извозване и почистване. Квалифицирани служители. Точност и отговорност към поставените задачи. Конкурентни цени.

Практически извършваме къртачни услуги в апартаменти, къщи, офиси, магазини

Къртене на баня /фаянс, мозайка, замазка, демонтаж на мивка, вана, тоалетна чиния/. Къртене на канали. Къртене на комин. Къртене на стени /бетон, тухла/. Къртене на теракот, фаянс, мрамор, мозайка в кухня, коридор, балкон, отделни стаи и помещения. Демонтаж на врати и каси /дървени, метални/. Демонтаж на дюшеме, паркет и ламинат. Демонтаж на метални остъкления.

Други видове услуги

Косене на тревни площи, храсти. Рязане на дървета. Почистване на дворове и парцели, гаражи, складове, тавански помещения и мазета. Събаряне на бараки и селскостопански пристройки. Извозване на стари мебели и битови отпадъци от жилища. Изхвърляне на строителни отпадъци. Електроуслуги. Климатична инсталация.

Цени за кърти чисти извозва в София

Къртене на Баня 350 лв.

Къртене на Комин 350 лв.

Къртене на Стени 350 лв. (В зависимост от вида на материала и кв. м.).

Къртене на теракот, фаянс, мрамор, мозайка 15 лв./кв.м.

Къртене на Канали 10 лв./м.

Демонтаж на дюшеме, паркет, ламинат 15 лв./кв.м.

Демонтаж каси на врати (дървени, метални) 10-30 лв./бр.

Демонтаж на метални остъкления 20 лв./кв.м.

В цените на къртачните услуги е включено събиране на отпадъците в чували, натоварване и извозване на депо. Поради специфичността на всяка една дейност, ние не можем да конкретизираме точна и крайна цена. След предварителен безплатен оглед, ще преценим количеството работа и уточним цената на услугата.

Защо сме най-добрите?

Ние се ангажираме да предоставяме винаги качествени услуги на нашите клиенти, чрез създаване на успешни партньорства, тъй като вярваме, че ключът към продължителният успех се крие в основната сила на взаимоотношенията между възложител и изпълнител. За да поддържаме тази динамика, нашето обещание е да свършим професионално дадените задачи и предоставим обекта в срок, така както го е пожелал възложителя. Добре дошли при Izvozvanesofia.info, където се стремим към неуморно преследване на върхови постижения.

Нашите изпълнители са отговорни за осигуряването на целия труд и оборудване, необходими за създаването на вашият ремонт. Използваме собствена сила от специалисти, които са квалифицирани в кърти чисти извозва от началото до края, като същевременно поддържаме само най-високите нива на уважение, стойност и сътрудничество.

Професионалните ни къртачни услуги и оборудване, гарантират качествено изпълнение и кратки срокове на всеки възложен обект. Нашият ангажимент да спазваме обещанията си и осъществим вашият ремонт е нашият договор с всички наши партньори. Разгледайте нашите услуги в сайта и се свържете за повече информация.

Как взаимодействаме с нашите клиенти?

Когато получим вашето обаждане, ние ще посетим вашия имот в удобно време, ще огледаме и обсъдим най-добрия начин на действие с вас. След това ще ви предоставим безпристрастна оферта без задължения. Така че, ако живеете в София или София област и се нуждаете от висококвалифициран екип за кърти чисти извозва, тогава се обадете на Извозване София или попълнете нашата онлайн форма за запитване.

Нашата фирма предоставя рентабилни и качествени къртачни услуги. Ефективното управление на всички дейности и брилянтното ни представяне в сферата на кърти чисти извозва, ни помогна да позиционираме като желани и търсени изпълнители сред много семейства и строителни фирми.

Често задавани въпроси

Да. Всяка наша услуга се предлага както в комплект с други, така и самостоятелно. И въпреки, че най-често поръчваната услуга е комплексната (къртене-чистене-извозване), Вие винаги можете да поръчате само една от трите дейности.

Експресните поръчки са част от нашата практика. Наясно сме, че има случаи в които наистина времето е пари, затова винаги можете да се обърнете към нас, ако имате нужда от експресна услуга по събаряне, къртене, чистене и извозване. Обикновено успяваме да започнем поръчката в рамките на настоящия или на следващия ден.

Разполагаме с достатъчно здрава и качествена техника, за да изкъртим в дома ви  всичко което пожелаете – стени, комини, баня, теракот, подови настилки. Опитът ни е научил винаги да залагаме на качеството на машините – техният живот е в пъти по-дълъг, а коефициентът им на полезно действие – несравнимо по-висок от този на машините от ниския ценови клас.

Къртенето на баня е една от най-трудоемките дейности, тъй като на къртене подлежи буквално цялото помещение заедно с оборудването в него. Времето което ще ни отнеме къртенето на Вашата баня зависи от редица фактори – квадратура на помещението, вид и здравина на подовата и вертикалната настилка, наличието на вана и др. При всяко положение обаче, екипите ни се справят с къртене на баня в рамките на един ден.

Къртенето на бетонна стена отнема между 3 и 4 часа. Важно е да уточним и припомним, че преди да пристъпим към къртене на каквато и да било стена, имаме нужда от план на сградата или къщата, където ясно да са указани носещите стени.

Къртенето на комин е една от най-сложните задачи, тъй като е свързано с общата конструкция на сградата. По тази причина нашите екипи са инструктирани да подхождат към тази задача изключително прецизно и внимателно. Въпреки това, за опитните ни къртачи три до четири часа са напълно достатъчни за извършване на тази услуга.

В случай, че изберете комплексната ни услуга къртене-чистене-извозване, подът на Вашия апартамент ще бъде почистен след приключване на изнасянето на отпадъците от екипа ни.

Да. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате каквато и да е постройка за събаряне в дворно място или парцел в границите на София и близките околности. Можем да съборим, изнесем и извозим барака, пристройка, сайвант, селскостопанска сграда, ненужна външна тоалетна, дувар, ограда или част от нея. Наред с това предлагаме изрязване на стари и опасни дървета, клони, косене на трева, гъст храсталак и друга растителност в имота Ви. Преди започване на работа, екипът ни задължително ще посети терена за кратък оглед.

Вашите отзиви

5/5
Ползвах им услугите за къртене на комин. Записахме час бързо, свършиха работата за няколко часа. Почистиха след себе си, определено останах доволен.
Даниел Йосифов
5/5
Изпратиха предварително екип за оглед, бяха точни с часовете и изпълнението. Работят чисто и организирано. Цялата мръсна работа беше готова за един ден. Ще ги препоръчам на всеки който се нуждае от къртене и извозване.
Стефан Аврамов
5/5
Свързахме се с izvozvanesofia.info за къртене на баня. Координатите им взехме от познати. Притесняваше ме тънката тухлена стена на банята с която подозирах, че ще имаме проблеми. Останах впечатлен от внимателно и прецизно свършената работа. Поздравления!
Антон Богданов
5/5
Със съпруга ми отдавна имахме намерение да съберем хола и кухнята в едно помещение – дневна с трапезария. Попаднахме на фирмата случайно в интернет и в крайна сметка останахме доволни. Изкъртиха стената и почистиха за по-малко от четири часа.
Людмила Николова
5/5
Наскоро закупих малък парцел в регулация край София, като в самия него имаше останки от стара тухлена ограда и полуразрушена външна тоалетна. Реших да ги разчистя не толкова защото бързам да строя колкото, за да имам готов терен занапред. Екипът дойде на оглед, а след два дни бяха пак при мен – група от трима души и камион. Всичко беше съборено и разчистено за един ден.
Теодор Лозанов

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

Scroll to Top